Monteur werktuigbouwkunde allround

Technisch vakmanschap in combinatie met de drang naar constante ontwikkeling, dat is wat we zoeken in onze Monteur WTB Allround. Je bent een essentiële schakel in ons team, verantwoordelijk voor zowel mechanische montage als storings- en onderhoudswerkzaamheden in de machinebouw. Met jouw ervaring en kennis van de sector, ben je direct inzetbaar en sta je open voor diverse uitdagingen. Voel je je aangesproken? Dan zou TSL Leerdam zomaar jouw volgende werkplek kunnen zijn.

Wat je bij ons doet als monteur werktuigbouwkunde allround

Als Monteur WTB Allround ben je veelzijdig inzetbaar. Je voert zelfstandig mechanische montage werkzaamheden uit in de (nieuwbouw) machinebouw. Storings- en/of onderhoudswerkzaamheden? Geen probleem voor jou. We zien graag dat je flexibel bent en bereid om ploegdiensten te draaien, waaronder dag- en nachtdiensten. In de toekomst kun je je werkzaamheden mogelijk uitbreiden met elektrotechnische taken. Daarnaast is de mogelijkheid er om in het buitenland te werken en hulp te bieden bij het verhuizen van machines.

Jouw projecten

Je duikt in diverse technische projecten, voornamelijk binnen de machinebouw. Samen met je team zorg je ervoor dat klantprojecten succesvol worden afgerond, of dit nu in Nederland is of internationaal. Met toegang tot hoogwaardig gereedschap en onder optimale werkomstandigheden, draag je bij aan het succes van TSL Leerdam. Het zou fijn zijn als je beschikbaar bent om een ploegdienst te draaien (dag/nacht).

Logo TSL BV klein

Type dienstverband
Vaste dienstverband

Uren per week
38 uur per week

Werklocatie
Bij verschillende klanten op locatie

Waarom kiezen voor TSL?

 • Salaris passend bij jouw ambities;
 • Flexibiliteit;
 • Persoonlijke en professionele ontwikkeling;
 • Het beste gereedschap en werkomstandigheden;
 • Familiegevoel & persoonlijke contact;
SOLLICITEER

Wat krijg je van ons?

 • Auto van de zaak, die je ook privé mag gebruiken;
 • Opleidingsmogelijkheden die passen bij jouw en onze groei;
 • Opleiding VCA/Heftruck/Hoogwerker;
  • Las cursussen;
  • Cursus: Storingstechnicus;
  • Cursus: NEN3140;
  • Cursus: Elektrisch schakelen;
  • PLC cursussen.
 • Een werkweek van 38 uur;
 • Volop doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf;
 • Een mooi salaris, passend bij jouw ervaring en opleiding;
 • Onderdeel van CAO klein metaal.

Wie zijn wij?

TSL BV Historie 1

TSL Leerdam is een familie bedrijf in de elektrotechnische sector met een rijke geschiedenis van meer dan 20 jaar. Onze focus ligt op kwaliteit, innovatie en het realiseren van duurzame oplossingen voor onze klanten. Bij TSL staat jouw groei centraal: een salaris dat in lijn staat met jouw ambitie, flexibiliteit in opdrachten in Nederland en het buitenland en volop kansen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Als familiebedrijf hebben we persoonlijk contact met
onze medewerkers en kan iedereen direct in contact opnemen met de directie, zodat jij je altijd onderdeel voelt van TSL Leerdam.

Benieuwd naar het werken bij TSL? Bekijk onze over ons pagina!

Over ons
TSL BV Historie 1

Deze baan is echt iets voor jou als je…

Beschikt over een MBO niveau 4 of hoger (Mechatronica) en 3-5 jaar relevante werkervaring. Je bent communicatief sterk in zowel Nederlands als Engels en hebt minimaal twee doorgroei cursussen gevolgd (of bent bereid deze te volgen). Je hebt je rijbewijs B en bent bereid diverse certificaten te behalen op kosten van TSL.

Rien-monteur

Rien – Allround monteur

Rien-monteur

“Toen ik door een bureau benaderd werd om eens te komen praten met TSL uit Leerdam, was ik wel benieuwd. Ik had ik direct een klik, want bij TSL zijn ze oprecht geïnteresseerd in mij en mijn expertise. Ik voelde meteen dat dit bedrijf beter bij mij paste.

Over het salaris en de overige arbeidsvoorwaarden waren we het snel eens. Inmiddels werk ik hier al 6 jaar en het voelt nog steeds als een warm bad. TSL is betrokken bij haar medewerkers en er wordt altijd gekeken welke opdrachtgever het beste bij mij en mijn kennis en kunde past. Daardoor ga ik elke dag met veel plezier aan het werk.”

Aan de slag bij TSL!

Nick-Verkerk-TSL

Is deze baan iets voor jou? Solliciteer dan door je motivatie en cv te mailen naar Nick Verkerk,

directeur TSL via nick.verkerk@tslbv.com. Heb je een vraag over de vacature? Neem dan contact op met Nick: 0345 632 936

SOLLICITEER NU
Nick-Verkerk-TSL