Monteur Elektro Allround

Snel solliciteren

Monteur Elektro allround

Technisch vakmanschap in combinatie met de drang naar constante ontwikkeling, dat is wat we zoeken in onze Monteur Elektro Allround. Je bent een essentiële schakel in ons team, verantwoordelijk voor zowel elektro montage in de machinebouw als storingswerkzaamheden bij productie bedrijven. Met jouw ervaring en kennis van de sector, ben je direct inzetbaar en sta je open voor diverse uitdagingen. Voel je je aangesproken? Dan zou TSL Leerdam zomaar jouw volgende werkplek kunnen zijn.

Wat je bij ons doet als monteur elektro monteur allround:

Zelfstandig elektrische montage werkzaamheden uitvoeren in de (nieuwbouw) machinebouw. Bekabeling en E-kasten bouw behoren tot deze werkzaamheden. Ook de storings werkzaamheden kunnen behoren tot zijn taken. Voorkeur om ook in een ploegdienst (dag/nacht) inzetbaar te zijn.

Kijkend naar het toekomst beeld is er de mogelijkheid om de werkzaamheden uit te breiden met mechanische werkzaamheden om inzetbaar te kunnen zijn als WTB/ELEKTRO allround monteur in de onderhoud en storingsdiensten (evt. in ploegen dag/nacht). Ook zijn er mogelijkheden om werkzaamheden in het buitenland te verrichten. Werkzaamheden zoals (hulp) bij verhuizingen van machines behoren ook tot de werkzaamheden.

Jouw projecten

Je duikt in diverse technische projecten, voornamelijk binnen de machinebouw. Samen met je team zorg je ervoor dat klantprojecten succesvol worden afgerond, of dit nu in Nederland is of internationaal. Met toegang tot hoogwaardig gereedschap en onder optimale werkomstandigheden, draag je bij aan het succes van TSL Leerdam. Het zou fijn zijn als je beschikbaar bent om een ploegdienst te draaien (dag/nacht).

Wat krijg je van ons?

 • Auto van de zaak, die je ook voor privé mag gebruiken;
 • Bijscholing mogelijkheden:
  • VCA/Heftruck/Hoogwerker
  • Cursus: NEN3140
  • Cursus: Storingstechnicus
  • PLC cursussen
 • 38 uur werkweek
 • Volop doorgroei mogelijkheden
 • Een mooi salaris, passend bij jouw ervaring en opleiding;
 • Onderdeel van CAO klein metaal.

Logo TSL BV klein

Type dienstverband
Vaste dienstverband

Uren per week
38 uur per week

Werklocatie
Bij verschillende klanten op locatie

Waarom kiezen voor TSL?

 • Salaris passend bij jouw ambities;
 • Flexibiliteit;
 • Persoonlijke en professionele ontwikkeling;
 • Het beste gereedschap en werkomstandigheden;
 • Familiegevoel & persoonlijke contact;
SOLLICITEER

Wie zijn wij?

TSL BV Historie 1

TSL Leerdam is een familie bedrijf in de elektrotechnische sector met een rijke geschiedenis van meer dan 20 jaar. Onze focus ligt op kwaliteit, innovatie en het realiseren van duurzame oplossingen voor onze klanten. Bij TSL staat jouw groei centraal: een salaris dat in lijn staat met jouw ambitie, flexibiliteit in opdrachten in Nederland en het buitenland en volop kansen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Als familiebedrijf hebben we persoonlijk contact met
onze medewerkers en kan iedereen direct in contact opnemen met de directie, zodat jij je altijd onderdeel voelt van TSL Leerdam.

Benieuwd naar het werken bij TSL? Bekijk onze over ons pagina!

Over ons
TSL BV Historie 1

Deze baan is echt iets voor jou als je…

Beschikt over een MBO niveau 4 of hoger (Mechatronica) en 3-5 jaar relevante werkervaring. Je bent communicatief sterk in zowel Nederlands als Engels en hebt minimaal twee doorgroei cursussen gevolgd (of bent bereid deze te volgen). Je hebt je rijbewijs B en bent bereid diverse certificaten te behalen op kosten van TSL.

Aan de slag bij TSL!

Nick-Verkerk-TSL

Is deze baan iets voor jou? Solliciteer dan door je motivatie en cv te mailen middels onderstaand formulier.

SOLLICITEER NU
Nick-Verkerk-TSL

Efficiënt en transparant proces  Persoonlijke en snelle communicatie  Kansen voor groei en ontwikkeling

Solliciteer direct en krijg een auto van de zaak!

Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 64 MB.