Snel solliciteren

Vacature aspirant monteur

Leerdam
38 uur

25 vrije dagen per jaar

Auto van de zaak (ook voor privé)

CAO Klein Metaal

Een mooi salaris

Vakmanschap, dat is waar jij als aspirant monteur enthousiast van wordt. Ben jij die gedreven Aspirant Monteur die zijn/haar technische kennis wil inzetten en uitbreiden bij TSL Leerdam? Je hebt al enige ervaring opgedaan en bent klaar voor de volgende stap in je carrière in de elektrotechnische sector. Dan zijn we op zoek naar jou!

Dit ga je doen

Als Aspirant Monteur bij TSL Leerdam voer je assisterende of zelfstandige montage werkzaamheden uit, voornamelijk in de (nieuwbouw) machinebouw. Dit kan soms nog onder begeleiding zijn van een ervaren TSL monteur
Je richt je op zowel mechanische als elektro werkzaamheden
Je zult werken aan de montage, installatie en inbedrijfstelling van deze machines
Je werk varieert van het assisteren van ervaren monteurs tot het zelfstandig uitvoeren van projecten
Daarnaast zul je regelmatig worden ingeschakeld om storingen te verhelpen of onderhoudswerkzaamheden uit te voeren. Dit houdt in dat je snel moet kunnen schakelen en oplossingsgericht moet werken
Om ervoor te zorgen dat onze operaties soepel verlopen, kun je ingezet worden in ploegendiensten. Hierdoor krijg je een gevarieerd overzicht van onze projecten en processen
In de toekomst kun je de kans krijgen om te werken aan internationale projecten. Dit kan zijn voor installatie, onderhoud of verhuizing van machines over de grens

Jouw voordelen

25 vrije dagen per jaar
Auto van de zaak (ook voor privé)
Opleidingsmogelijkheden
Een mooi salaris
CAO Klein Metaal
Flexibele opdrachten
Klanten in de buurt van je woonplaats
Familiecultuur, directie altijd toegankelijk
Altijd topmateriaal
Goede werkomstandigheden
Uitdagende projecten, indien gewenst ook in het buitenland
Betaalde cursussen en opleidingen
Welke opleidingen bieden jullie aan?

Bij TSL bieden we een breed scala aan opleidingen en cursussen aan, gericht op verschillende vakgebieden en vaardigheden. Hier is een overzicht:

  • VCA/Heftruck/Hoogwerker
  • NEN3140
  • Opfriscursus laswerkzaamheden
  • Cursus: Storingstechnicus
  • Cursus: Elektrisch schakelen
  • PLC cursussen;

Deze diverse set opleidingen en cursussen is ontworpen om jou te helpen om je vaardigheden te verbeteren, je aan te passen aan veranderende industriële normen en technologieën, en te excelleren in je vakgebied.

Als je meer wilt weten over een specifieke cursus of als je andere vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Solliciteren naar deze baan

Wat leuk dat je interesse hebt om bij TSL in Leerdam te solliciteren! Klik op solliciteer en maak vanaf nog kans om bij dit leuke familiebedrijf te horen! 

Na het solliciteren volgt het eerste gesprek waarin we elkaar beter leren kennen. Bij wederzijdse interesse plannen we een tweede gesprek om dieper op de rol in te gaan. Daarna hopen we je snel te verwelkomen. Je bent dan officieel onderdeel van ons team en we kijken uit naar onze samenwerking en jouw groei bij TSL!

Dit zijn de functie-eisen
  • Een opleiding hebt afgerond op minimaal MBO niveau 4 in Mechatronica en tussen de 3-5 jaar ervaring hebt
  • Een pré als die ervaring in de metaalsector of machinebouw is
  • Daarnaast ben je communicatief sterk in zowel Nederlands als Engels en heb je minimaal 2 doorgroei cursussen gevolgd of bent bereid deze te volgen

Solliciteer gerust, zelfs als je minder ervaring hebt of cursussen hebt gevolgd. We staan open om de mogelijkheden met je te bespreken en kijken naar je potentieel en enthousiasme.

Sollicitatieproces

1.

Je solliciteert!

Past deze vacature perfect bij jou? Aarzel dan niet en solliciteer direct!

2.

Eerste gesprek

Tijdens het eerste gesprek willen we je graag beter leren kennen. En wat is een betere manier om dat te doen dan bij een kopje koffie? We nemen de tijd om jouw vaardigheden en ambities te bespreken.

3.

Tweede gesprek

Als zowel jij als wij nog steeds even enthousiast zijn, plannen we graag een tweede gesprek. Dit is een kans om dieper in te gaan op de rol en om ervoor te zorgen dat het perfect bij jou past.

4.

Welkom bij ons TSL team!

Gefeliciteerd! Je bent nu officieel onderdeel van ons TSL team. We kijken ernaar uit om samen met jou te werken aan spannende projecten en jouw carrière bij TSL te laten groeien!

Wil je deel uitmaken van ons enthousiaste en deskundige team? Solliciteer direct en wie weet verwelkomen we jou binnenkort in onze TSL-familie!

1.

2.

3.

4.

Solliciteer direct en krijg een auto van de zaak!

Efficiënt en transparant proces
Persoonlijke en snelle communicatie
Kansen voor groei en ontwikkeling
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Max. bestandsgrootte: 64 MB.

“Het leuke aan deze baan is dat ik bij TSL uit Leerdam direct een klik voelde en ze oprecht geïnteresseerd zijn in mijn expertise. Na 6 jaar voelt het nog steeds als een warm bad!”

Rien

Wie zijn wij?

TSL Leerdam is een familie bedrijf in de elektrotechnische sector met een rijke geschiedenis van meer dan 20 jaar.
Onze focus ligt op kwaliteit, innovatie en het realiseren van duurzame oplossingen voor onze klanten.
Bij TSL staat jouw groei centraal: een salaris dat in lijn staat met jouw ambitie, flexibiliteit in opdrachten in Nederland en het buitenland en volop kansen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.
Benieuwd naar het werken bij TSL? Bekijk onze over ons pagina!
Team foto

Vergelijkbare vacatures

Monteur Elektro Allround

Monteur Elektro Allround

Als hoofdmonteur bij TSL Leerdam voer je zelfstandig allround montage werkzaamheden uit, met name in de machinebouw voor onze klanten.

Meer lezen
Vacature monteur werktuigbouwkunde allround

Vacature monteur werktuigbouwkunde allround

Als monteur werktuigbouwkunde ben jij een essentiële schakel in ons team, verantwoordelijk voor zowel mechanische montage als storings- en onderhoudswerkzaamheden in de machinebouw.

Meer lezen
Vacature junior monteur

Vacature junior monteur

Als Junior Monteur bij TSL Leerdam voer je, onder begeleiding van een ervaren TSL monteur, diverse montage werkzaamheden uit in de (nieuwbouw) machinebouw.

Meer lezen
Vacature hoofdmonteur

Vacature hoofdmonteur

Als hoofdmonteur bij TSL Leerdam voer je zelfstandig allround montage werkzaamheden uit, met name in de machinebouw voor onze klanten.

Meer lezen
Ga naar de bovenkant