Stage lopen bij TSL

Wil jij stage lopen op een plek waar jij je kan blijven ontwikkelen en vakmanschap kan leveren? Dan is een stage bij TSL perfect voor jou. We stellen samen een plan op en kiezen de beste vakopleidingen, passend bij jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. We bieden niet alleen uitgebreide stage met ervaren TSL-monteurs aan, maar financieren ook je volledige opleiding en cursussen zonder dat er een contractuele verplichting is om bij ons te blijven.

Header werkenbij TSL

BOL/BBL

Wil je liever werken en leren tegelijk, of ben je op zoek naar een stageplaats? Wij zijn een erkend leerbedrijf en brengen graag onze kennis en expertise in ons vakmanschap over op onze collega’s en stagiaires.

BBL

Het is ook mogelijk een BBL-traject te volgen bij TSL. Op je Mbo-opleiding volg je één dag in de week je theoretische opleiding. Op de andere dagen leer je het vak in de praktijk van een van onze ervaren monteurs. Je bent gedurende de hele BBL-opleiding bij ons in dienst en wij betalen je volledige opleidingskosten.

Aan de slag bij TSL!

Is deze baan iets voor jou? Solliciteer dan door je motivatie en cv te mailen naar Nick Verkerk, directeur TSL via nick.verkerk@tslbv.com. Heb je een vraag over de vacature? Neem dan contact op met Nick: 0345 632 936

Nick-Verkerk-TSL