Ontwerp zonder titel 8

Over ons

Al sinds de oprichting van TSL B.V. zetten we ons in voor het leveren van technische oplossingen die machines en bedrijven naar een hoger niveau tillen. Doorheen de jaren hebben we ons ontwikkeld van een bescheiden onderneming tot een toonaangevende speler in de technische sector. Vandaag de dag zijn we trots op ons team van 90 vakmensen die samenwerken met diverse bedrijven in verschillende industrieën.

Over ons monteurs TSL

Wat wij belangrijk vinden bij TSL

Bij TSL staat jouw talen en passie voor vakmanschap centraal. Om dit te bereiken zorgen we voor een een salaris dat jouw ambitie weerspiegelt, flexibiliteit in je opdrachten, volop persoonlijke en professionele ontwikkeling en het beste gereedschap zodat jij altijd het beste vakmanschap kan leveren.

  • Persoonlijke en professionele ontwikkeling

Bij TSL gaan we voor groei. We geloven in de constante ontwikkeling van onze medewerkers. We bieden niet alleen uitgebreide inwerkprogramma’s met ervaren TSL-monteurs aan, maar financieren ook volledig cursussen en opleidingen die bijdragen aan jouw ontwikkeling. We investeren in je zonder dat er een contractuele verplichting is om bij ons te blijven. Dit toont ons geloof in de waarde van onze mensen en onze toewijding aan hun succes.

  • Flexibiliteit

Bij TSL bepaal jij welke richting je opgaat. Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Geen probleem. Liever een klant dicht bij huis? Gaan we regelen. Of je nu projecten in Nederland of het buitenland wilt aanpakken, wij geven je de ruimte om je passie te volgen.

  • Een bak koffie? Geen probleem.

Als familiebedrijf geloven we in korte communicatielijnen. Onze medewerkers kunnen altijd rechtstreeks met de directie communiceren, of het nu gaat om een professionele vraag of gewoon een gezellig praatje met een bak koffie. Deze persoonlijke touch onderscheidt ons in de branche.

  • Het beste gereedschap en werkomstandigheden

Werken bij TSL is werken met het beste gereedschap en machines in de beste omgeving. We zijn er trots op te kunnen zeggen dat we investeren in topklasse gereedschap en machines. Onze werknemers staan altijd warm en kunnen hun kleding schoon houden. Kwaliteit staat centraal in alles wat we doen, en dat geldt zowel voor onze projecten als voor de omstandigheden waarin onze mensen werken.

  • Salaris passend bij jouw ambities

We begrijpen dat een eerlijke beloning voor hard werk essentieel is. Bij TSL krijg je niet alleen een goed salaris en een auto van de zaak, maar ook de kans om zelf te bepalen wat je wil verdienen. Voeg daarbij de mogelijkheid om te wisselen van bedrijf of klant wanneer je toe bent aan een nieuwe uitdaging.

Vacatures

Ben je klaar om deel uit te maken van een bedrijf waar jouw talent en passie voor vakmanschap centraal staan? Ontdekt onze vacatures en solliciteer! Of je nu net begint of jaren ervaring hebt in de technische sector, bij TSL is er altijd een plek voor gedreven vakmensen zoals jij.

Monteur Elektro Allround

Als hoofdmonteur bij TSL Leerdam voer je zelfstandig allround montage werkzaamheden uit, met name in de machinebouw voor onze klanten.

Vacature monteur werktuigbouwkunde allround

Als monteur werktuigbouwkunde ben jij een essentiële schakel in ons team, verantwoordelijk voor zowel mechanische montage als storings- en onderhoudswerkzaamheden in de machinebouw.

Vacature aspirant monteur

Als Aspirant Monteur bij TSL Leerdam voer je assisterende of zelfstandige montage werkzaamheden uit, voornamelijk in de (nieuwbouw) machinebouw.

TSL leerdam zorgt voor

Lijntje TSL home

 

  • Salaris passend bij jouw ambities;
  • Flexibiliteit;
  • Persoonlijke en professionele ontwikkeling;
  • Het beste gereedschap en werkomstandigheden;
  • Familiegevoel & persoonlijke contact.
Lijntje TSL home

Afwisselend werk en een vast contract

Heb jij ook een passie voor techniek en wil je het maximale uit jezelf halen? TSL heeft altijd
mooie uitdagingen voor gedreven technisch specialisten. We streven ernaar om iedereen
met een contract voor onbepaalde tijd in dienst te nemen en bieden je afwisselend werk.
Bij TSL krijgt elke monteur een eigen bedrijfswagen en een complete gereedschap set, zodat
je elke klus uit kunt voeren. We betalen een uitstekend salaris volgens de cao klein metaal
en er zijn volop doorgroeimogelijkheden binnen onze bedrijven.